Toggle navigation
English
español
English
English
español
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Ingeniería Química, Industrial y de Alimentos
Tesis
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Ingeniería Química, Industrial y de Alimentos
Tesis
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Mejoramiento de vida de anaquel en queso tradicional ranchero y queso de pasta hilada (Oaxaca)
View/
Open
014485s.pdf (1.111Mb)
Date
2004
Author
López Orozco, Melva
Metadata
Show full item record
URI
http://ri.ibero.mx/handle/ibero/635
Area de conocimiento
INGENIERÍA Y TECNOLOGÍA
Temas
Queso - Industria ; Quesos - Microbiología ; Conservación de alimentos ; INGENIERÍA Y TECNOLOGÍA ;
Collections
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
[1]
Visor XML
http://ri.ibero.mx:8080/viewer/?code=0144850
Ampliar
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics