Toggle navigation
English
español
English
English
español
Login
Toggle navigation
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
DSpace Home
Ingeniería Química, Industrial y de Alimentos
Tesis
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
DSpace Home
Ingeniería Química, Industrial y de Alimentos
Tesis
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Maestría en Ciencia y Tecnología de Alimentos
Browse by
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Search within this collection:
Go
Recent Submissions
Mejoramiento de vida de anaquel en queso tradicional ranchero y queso de pasta hilada (Oaxaca)
López Orozco, Melva
(
Universidad Iberoamericana Ciudad de México. Departamento de Salud
,
2004
)
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
López Orozco, Melva (1)
Subject
Conservación de alimentos (1)
INGENIERÍA Y TECNOLOGÍA (1)
Queso - Industria (1)
Quesos - Microbiología (1)
... View More
Date Issued
2004 (1)
xmlui.ArtifactBrowser.AdvancedSearch.type_type
masterThesis (1)
... View More
Has File(s)
Yes (1)
Statistics
View Usage Statistics
View Search Statistics
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom