Show simple item record

dc.contributorDirector: Mtro. Carlos Sedano Martínez ; Lectores: Mtro. Víctor Kagekiyo Kajihara Cruz, Mtro. Roberto Montalvo Gómez.
dc.contributor.authorSpinola Grandio, Ana Angélica
dc.date2.0121126E7
dc.date.accessioned2018-07-17T16:27:24Z
dc.date.available2018-07-17T16:27:24Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://ri.ibero.mx/handle/ibero/1954
dc.descriptionEstudio de caso - (Maestría en Administración)
dc.formatpdf
dc.language.isospa
dc.publisherUniversidad Iberoamericana Ciudad de México. - Departamento de Estudios Empresariales.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectWhole Foods Market (Corporación)
dc.subjectProductos orgánicos
dc.subjectPlaneación estratégica
dc.subject.classificationCIENCIAS SOCIALES
dc.titleEstrategias de Whole Foods Market para sostener su crecimiento
dc.typeEstudio de Caso
dc.identificator5
dc.rights.accesopenAccess
dc.contributor.sinodalKagekiyo Kajihara Cruz, Víctor
dc.contributor.sinodalMontalvo Goméz, Roberto Augusto
dc.identifier.aleph578335
dc.publisher.countryMéxico
dc.contributor.director-iberoSedano Martínez, Carlos, 1969-


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0