Show simple item record

dc.contributorDirector: Mtro. Carlos Sedano Martínez ; Lector: Mtro. Gil Armando Sánchez Soto, Mtro. Roberto Sánchez de la Vara.
dc.contributor.authorFernández Ripoll, Luz María
dc.date2.0130205E7
dc.date.accessioned2018-07-17T16:26:43Z
dc.date.available2018-07-17T16:26:43Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://ri.ibero.mx/handle/ibero/1800
dc.descriptionEstudio de caso - (Maestría en Administración)
dc.formatpdf
dc.language.isospa
dc.publisherUniversidad Iberoamericana Ciudad de México. - Departamento de Estudios Empresariales.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectWhole Foods Market (Corporación)
dc.subjectProductos orgánicos
dc.subjectPlaneación estratégica
dc.subject.classificationCIENCIAS SOCIALES
dc.titleWhole Foods Market, desarrollo de mercados
dc.typeEstudio de Caso
dc.identificator5
dc.rights.accesopenAccess
dc.contributor.sinodalSánchez Soto, Gil Armando
dc.contributor.sinodalSánchez de la Vara, Roberto
dc.identifier.aleph580002
dc.publisher.countryMéxico
dc.contributor.director-iberoSedano Martínez, Carlos, 1969-


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0